Bei - Mama Tee Dress - ljusrosa
Bei - Mama Tee Dress - ljusrosa
Bei - Mama Tee Dress - ljusrosa
Bei - Mama Tee Dress - ljusrosa

Bei - Mama Tee Dress - ljusrosa Kampanj

Klänning med lite längre ärm i härlig kvalitet. 50 % bomull och 50 % tencel. Något lös passform. Handtvätt i maskin.

Färg

Storlek

Antalst

Lagerstatus

2

906 SEK1 295 SEK

inkl. moms

Beskrivning

Klänning med lite längre ärm i härlig kvalitet. Går till lite ovanför knäet framtill, och är cirka 10 cm längre bak.  

50 % bomull och 50 % tencel. Något lös passform. Handtvätt i maskin.

Garments by Bei

Märkets ambition är att skapa de perfekta plaggen - välskräddat, tidlöst och i fantastisk kvalitet. Plaggen är gjorda i siden eller bomull och tencel - material som andas och inte gör dig svettig. 

Silke och bomull är naturmaterial och tencel är gjort på celluosa, d v s trä. Tencel (eller lyocell som det också kallas) är en variant på viskos, men miljövänligare då det tillverkas med snällare kemikalier och i ett slutet system.

Alla plagg är gjorda av överblivna tyger: rester hos stora textilföretag som blir över vid deras produktion. Det gör att varje modell och färg endast finns i ett fåtal exemplar. Garments by Bei jobbar nära skräddare och sömmerskor i Shanghai - där småskalighet och kvalitet är det genomgående. Bei betyder "norr" på mandarin, vilket är en hyllning till den svenska designen och det kinesiska hantverket. 

Personligen älskar vi verkligen dessa plagg - och det ska ärligt sägas att det är få kläder som vi själva använt så mycket det senaste året som just från Garments by Bei. 

Varumärke

Märke

Garments by Bei

Produkter vi tror att du kan gilla