Om butiken

Replik finns både här på www.butikreplik.se och på Frejgatan 47 i Vasastan, Stockholm. Där hittar du allt det du ser här i webshopen plus lite till! På Frejgatan 47 har vi följande tider:

ÖPPETTTIDER
Måndag - torsdag 12-18
Fredag - söndag stängt

Hos oss hittar du noga utvalda märken och produkter. Slow fashion och hållbart mode är alltid den gemensamma nämnaren, och kvalitet och riktigt bra design står självklart i fokus. Läs mer om våra märken nedan.

HITTA HIT
Butiken ligger i Vasastan, vid Vanadislunden. Närmaste tunnelbana är Rådmansgatan eller Odenplan. Karta hittar du här: KARTA - FREJGATAN 47

FÖLJ OSS
Vi anordnar ofta events och annat roligt, så följ oss gärna på sociala medier eller skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

VÅRA MÄRKEN

En kort presentation av våra märken, om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig! Vi sätter en ära i att veta så mycket som bara är möjligt om allt de vi säljer. Transparens for the win!

Replik Vintage - vårt eget märke med noggrannt handplockad vintage och second hand.

Replik Utvalt - fina och schyssta saker som vi dyker på och genast älskar. Ex  sjalar från Bali naturligt färgade med indigo och bark.

Nudie Jeans - ekologiska unisex-jeans i där transparens genom hela produktionsledet är en självklarhet.

People Tree - brittiskt märke där ekologiskt och rättvist producerat är en självklarhet, pionjärer med lång erfarehet av att skapa bärbara och snygga plagg med schysst bakgrund.

Sandqvist - svenskt märke som under 2017 tar ett rejält helhetsgrepp på sina stilrena och snygga väskor: vegetabiliskt garvat läder, ekologisk kanvas och transparent produktion.

Swedish Stockings - strumpbyxor i fantastisk kvalitet tillverkade av återvunnen nylon. 

Garments by Bei - överdelar i bomull/tencel samt siden. Klassiska snitt med en tvist. Otroligt fin kvalitet och bra fall. Skräddas i Shanghai av resttyger. 

Maska - klassiska modeller i fina material och kvaliteter. Transparent produktion med tyngdpunkt på härliga stickade tröjor.

JohannaN - smyckesmärke och moderföretag till Replik. Smycken i mässing och silver där transparens, hållbarhet och kvalitet alltid är viktigast.

Plasticana - regnboots av hampa och vinyl. Återvinningsbara i härlig karamellfärg - det är sockret i hampan som gör färgen!

Priti NYC - 5-free nagellack i massor av härliga färger samt en grymt bra remover baserad på soja. Amerikanskt märke.

Liekeland - vykort med underbart söta motiv tryckta på ekologiskt papper. Av illustratören Lieke van der Vorst från Nederländerna.