Massage i Täby

God morgon. Dagens inlägg ska handla om hur jag gjorde för att komma tillrätta med min onda ländrygg. Jag har artros och då går det egentligen inte att bota skadan men det går att få lindring. Dels har jag börjat träna på ett gym för att stärka muskulaturen och så går jag till ett företag för att få massage i Täby. Gym och massage i kombination har gjort underverk för ryggen och jag är nästan helt smärtfri. Jag tänkte att jag ville rekommendera er som har problem med värk, stelhet eller ömhet i muskler och leder att gå på massage, och är det massage i Täby med omnejd som är intressant för er så vill jag att ni ska veta om att det finns ett företag som heter Kroppsharmoni, det är dit jag går och nu kan jag inte längre tänka mig att vara utan massage. 

Kroppsharmoni är ett företag som jag har varit hos flera gånger under det senaste året. Jag behöver massage två gånger i månaden för går jag mer sällan så märker jag av det direkt för då kommer värken tillbaka men inte med full kraft, lite mer smygande. Jag tycker att det är en duktig massageterapeut som arbetar på företaget, för hon ser hela tiden till att ta hänsyn till mina behov och önskemål och ger sedan en behandlande massage som verkligen gör skillnad. Det finns möjlighet att få antingen klassisk massage eller en mer djupgående behandling som är särskilt effektiv vid akut eller kronisk värk. Även terapeutisk laser, healing eller healingmassage är sådana behandlingar som det går att få hjälp med. Jag känner mig säker på att ni som väljer att gå dit kommer att bli nöjda med Kroppsharmoni som företag och den behandling inom massage som ni kommer få.